Çarşamba, Kasım 14, 2012

ALCAR



35.40 Destek seviyelerinden aşağıya düşmeyen, yükselişe katılmayan Alcar için  36.00 altındaki fiyatlar alım fırsatı olarak görünüyor.indikatörlerdeki  görünüm hisse için tepki alımlarının gelebileceği yönünde...Stoch dipseviyelerde ..
Bizi Takip Et

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanın kişisel görüşlerine dayanmakta olup,mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.

İbrahim Akkaya kimdir?


ibrahimakkaya

2000 li yıllardan bu yana borsa üzerine kafa yoran, inandığı seyler uğruna muhteşem hatalar yapan biriyim.. 48 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. Borsa ile ilgili tecrübelerimi ve teknik analizlerimi paylaşmak için sizlere bu bloğu oluşturdum. Umarım severek takip edersiniz.


Sosyal medya hesaplarım

1 yorum:

  1. ALCAR SU AN ICIN 42.80 DESTEGI 4540 DA DRENC KONUMUNDA . ISE BIRAZ TEMEL BIRAZ CIKDA TEKNIK YAKLASMAK ISTIYORUM. ALCAR IN 3 VE 4 YIL GERIYE BAKILDIGINDA BLANCO OLARAK ISE 26.900 NERDEYSE 3/1 KADAR BILE BLANCO ACIKLADIGINDA YILLGINDA HER ZAMAN P/D EN DUSUK 1.90 VE EN YUKSEK 2.23 LERE KADAR YUKSELMIS .BU GUNKU KEARA GORE DE BAKILDIGINDA VE BU OZSERMAYE 286 MILYONDA DAHA ONCEKI UC YILDA BUNUN YARISI KADARDI AMA DEFDER DEGERI HEP 2 YI GORMUSTUR BEN DIYORUM NEDEN OLMASIN YINE BU GUNLERDE 1.90 VE 2 GORMESI DURUMUNDA 50 VE UZERI VE HATTA 60 VE 63 DE OLABILIR.
    TEKNIG OLARAK BAKILDIGINDA ISE BUNDAN ONCEKI SON IKI YILDAKI YUKSELIS HAREKETINE BAKILDIGINDA HEMEN HEMEN AYNISI TEMEDU ACIKLANDIKDAN SONRAKI HAREKET VE TEKNIG GORUNTU AYNI EGERKI DESTEKLERI CALISIR VE 43 UZERINDE KALIRSA 45.40 GECERSE DEDIGIM HEDEFLER GERCEKLESEBILIR .VE KENDI SEKTORUNDE ISE SU AN ICIN EN UCUZ ALINABILECEK HISSELERDEN BIRIDIR BENCE.

    YanıtlaSil

Yazılara verilen cevaplardan haberdar olabilmek için, E-posta Yolu ile Abone Ol seçeneğine tıklayarak yapılan yorumların, E-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman, aboneliği iptal et bağlantısına tıklayarak o yazıya yapılan yorumların e-postanıza gelmesini engelleyebilirsiniz.