Pazar, Kasım 25, 2012

Haftalık Takip Listesi

        

                              KAPANIŞ                        STOP

ALCTL                   3.63  TL                           3.58 TL 

AKSEN                  3.59  TL                           3.50  TL 

AKSUE                  4.88  TL                           4.75  TL

PTOFS                   4.42  TL                           4.35  TL 

EGEEN                 56.50  TL                         55.20  TL 

ENKAI                    4.80  TL                          4.66  TL 

KLGYO                  1.77  TL                           1.71  TL

FENER                  38.30  TL                         37.60  TL 

Haftalık takip listesinde daha önce  5 taneden fazla yazmamaya özen göstermiş olmama rağmen teknik olarak  gözüme hoş gelen bazı hisseleride elemeye elim varmadı.Yazdıklarımız hafta içinde muhakkak hareket edecek anlamına gelmesin.Piyasa şartları ve hisse bazlı özel durumlar takip edilmeli.Yazdığımız senetler bazen  gecikmeli hareket edebilir.

Ayrıca yine grafik olarak gözüme takılan fakat hiç taşımadığım spekülatif hareketlere gebe olan birkaç hisseyi de özelden çok soranlar içinde seçtim.

MRTGG                0.90   TL                         0.86  TL 

TEKTU                 0.77   TL                         0.73   TL 

TUKAS                0.91   TL                         0.88    TL 

VESTL               1.78   TL                         1.74    TL      

Önemli not: Yazdıklarım kesinlikle AL-SAT-TUT tavsiyesi değildir. Kapanış fiyatlarının altında alım fırsatı verebilir, takibe alan arkadaşların önce izlemeleri tavsiye edilir. Stoploss mutlaka çalıştırılmalıdır. Stoploss sigortadır,unutmayın.

Bol kazançlı haftalar..

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanın kişisel görüşlerine dayanmakta olup,mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.

İbrahim Akkaya kimdir?


ibrahimakkaya

2000 li yıllardan bu yana borsa üzerine kafa yoran, inandığı seyler uğruna muhteşem hatalar yapan biriyim.. 48 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. Borsa ile ilgili tecrübelerimi ve teknik analizlerimi paylaşmak için sizlere bu bloğu oluşturdum. Umarım severek takip edersiniz.


Sosyal medya hesaplarım

4 yorum:

  1. Allah razı olsun üstad.........
    Bereketle kazasız belasız İnşAllah

    YanıtlaSil
  2. Cümlemizden Allah razı olur İnşallah...Bol kazançlar...

    YanıtlaSil
  3. abi gerçten söyleyecek sözüm yok helal olsun allah razı olsun gerçi 2 haftadır mal gibi bakıyorum feneride kaçırdık kısmet vkgyoda beklmeye devam

    YanıtlaSil
  4. abi söylecek söz bulamıyorum helal olsun allah razı olsun sizden ama 2 haftadır mal gibi bakıyorum yazdıklarınıza alamadık hiç feneride kaçırdık kısmet ne yapalım vkgyo da beklemeye devam

    YanıtlaSil

Yazılara verilen cevaplardan haberdar olabilmek için, E-posta Yolu ile Abone Ol seçeneğine tıklayarak yapılan yorumların, E-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman, aboneliği iptal et bağlantısına tıklayarak o yazıya yapılan yorumların e-postanıza gelmesini engelleyebilirsiniz.