Pazar, Aralık 16, 2012

Haftalık takip listesi


borsa

                                KAPANIŞ              STOP

KONYA                      341 TL                332  TL 

PARSN                        2.76 TL             2.67  TL

TSGYO                        0.77 TL             0.74   TL 

EGCYO                       0.77  TL            0.74    TL

Not: EGCYO'nun girişim sermayesi olması için şirketin yılbaşına kadar spk dan ek süre istemiş olması ve yılbaşında bu sürenin dolacak olması hissede hareketlilik getirebilir..

Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanın kişisel görüşlerine dayanmakta olup,mali durumunuz ile  risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir..




Bizi Takip Et

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanın kişisel görüşlerine dayanmakta olup,mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.

İbrahim Akkaya kimdir?


ibrahimakkaya

2000 li yıllardan bu yana borsa üzerine kafa yoran, inandığı seyler uğruna muhteşem hatalar yapan biriyim.. 48 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. Borsa ile ilgili tecrübelerimi ve teknik analizlerimi paylaşmak için sizlere bu bloğu oluşturdum. Umarım severek takip edersiniz.


Sosyal medya hesaplarım

8 yorum:

  1. THYAO nun dahada gideri var gibi abi. senin görüşün nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thyao tüm zirvelerini kırdı..karlı bir şirket..uzun vade hep kazandıracak bir hisse..Uzun vade köşeye atılıp beklenebilir hiç korkmadan...selamlar..

      Sil
    2. hocam Egcyo ya tekrar bakabilir misin sanki aşağı dönmüş gibi göstergeler

      Sil
    3. kısa vade için yazmadım bu hisseyi..düşüşler alım fırsatı olarak değerlendirilebilir...

      Sil
    4. Teşekkürler ustadım, birde TRGYO hakkında yorum alabilir miyim?

      Sil
    5. 2.99 altı sıkıntı olabilir..orta vadede beklenebilir ..güzel ve primsiz bir hisse..selamlar..

      Sil
  2. Ustadım bence bir numarasın

    YanıtlaSil

Yazılara verilen cevaplardan haberdar olabilmek için, E-posta Yolu ile Abone Ol seçeneğine tıklayarak yapılan yorumların, E-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman, aboneliği iptal et bağlantısına tıklayarak o yazıya yapılan yorumların e-postanıza gelmesini engelleyebilirsiniz.