Cuma, Aralık 28, 2012

Usak 28,12,2012



USAK son üç günden beri sıkışan üçgen içindeki hareketini aşağıya kırarak negatif durum  sergiliyor..İndikatörlerdeki durumda dönüş işareti şimdilik kısa vadede görünmüyor..destekler grafik üzerindedir..


Bizi Takip Et

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanın kişisel görüşlerine dayanmakta olup,mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.

İbrahim Akkaya kimdir?


ibrahimakkaya

2000 li yıllardan bu yana borsa üzerine kafa yoran, inandığı seyler uğruna muhteşem hatalar yapan biriyim.. 48 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. Borsa ile ilgili tecrübelerimi ve teknik analizlerimi paylaşmak için sizlere bu bloğu oluşturdum. Umarım severek takip edersiniz.


Sosyal medya hesaplarım

9 yorum:

  1. Kısa vadede dönüş görünmüyorsa, düşüş nereye kadar sürebilir. Olası endeks düşüşünde inşallah endekse paralel düşmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mrb destekleri yazdım grafik üzerinde...çok prim yapmayan sanayi hisseleri keskin düşüş yaşamaz.endeksin nereye kadardüşeceğini tanmin ediyorsunuz ayrıca oda önemli..50000 ler ise hayal bence..

      Sil
    2. Üstadım üç hisse sorucam affına sığınarak Teknosa, Bimas ve Hitit hakkında yorum alabilir miyim

      Sil
    3. MRB
      Teknosa 7.75 üstü daha iyi olur.yeni bir hisse bilanço ve diğer mali durumu yeni yansıdığı için kısada çok fazla bişey beklememek lazım..Bimas çok karlı bir şirket portföyde olması güvenli liman gibi adeta..uzun vade beklemek lazım bir müddet bende taşıdım 3 yıl önce severim bimas ı...Hitit i hiç bilmiyorum .3.30 üstü boş grafikte 3.30 dan sonra nereye gider bilmiyoruz. sizi yanıltabilirim temel analizini siz izliyosanız ona göre karar verin ..selamlar..

      Sil
  2. Hocam Saygılar, Haftalık Takip Listenizdeki ALYAG için kısa ve orta vade hedefleri analiz edebilir misiniz? İyi ki vasınız Hocam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mrb ..
      Kısa orta vade hedefi 1.60 tl üstü hedef tir..çok sert hareket yapıyor..lot miktarıda az olmasından dolayı herşeye gebe gibi..1.37 tl yi geçmesi lazım..ve kapanışlar yapmasılazım..

      selamlar..

      Sil
  3. Hocam bir de GOODY ve ALCAR için bir analiz rica edebilir miyim sizden? Bu seviyeler alım için uygun mu yoksa genel bir düzeltmede daha aşağılara sarkarlar mı? Eğer daha aşağılara sarkarlarsa alım seviyeleri nereleri olabilir? Ayrı ayrı değerlendirirseniz çok sevinirim hocam, saygılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mrb.
      her iki senet içinde 2013 yılında çok güzel şeyler bekliyorum , bedelsiz potansiyelleri olan karlı şirketlerden olmalarıda ayrıca cazip..
      Şuan ALCAR diğerine göre daha primsiz olması benim tercihim olur..Olası endeks sarkmalarında GOODY 55 tl altı ALCAR 36 VE ALTI SEVİYELER ORTA VE UZUN VADE İÇİN ÇOK CAZİP FİYATLARDIR..selamlar

      Sil
  4. Ibrahim Bey, Usak'ta bir gelisme goruyor musunuz?

    YanıtlaSil

Yazılara verilen cevaplardan haberdar olabilmek için, E-posta Yolu ile Abone Ol seçeneğine tıklayarak yapılan yorumların, E-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman, aboneliği iptal et bağlantısına tıklayarak o yazıya yapılan yorumların e-postanıza gelmesini engelleyebilirsiniz.