Çarşamba, Ocak 02, 2013

Akfen Holding


Önemli indikaötörlerin aşırı satım bölgesinden dönüyor olması son yükselişlerden nasibini almayan sanayi hisselerinden birisi olan AKFEN için 9.65 geçilmesi sağlıklı ve pozitif olacaktır..Macd yeni kesti orta vade için olumlu..hedef fiyatları 10,35 ve 12 tl..stop 9.45 tl olarak kullanılabilir..

Bol kazançlar..

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanın kişisel görüşlerine dayanmakta olup,mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.

İbrahim Akkaya kimdir?


ibrahimakkaya

2000 li yıllardan bu yana borsa üzerine kafa yoran, inandığı seyler uğruna muhteşem hatalar yapan biriyim.. 48 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. Borsa ile ilgili tecrübelerimi ve teknik analizlerimi paylaşmak için sizlere bu bloğu oluşturdum. Umarım severek takip edersiniz.


Sosyal medya hesaplarım

3 yorum:

  1. Hocam ben EfeAlp96 saygılar...Hocam sizden ASELS için bir analiz rica edebilir miyim? 7,xx'li seviyelerden alım yerini kaçırdık, bu sebeble bu hisse tekrar bu seviyeleri görür mü? Alım için bu seviyeleri bekleyelim mi yoksa bu seviyelerden mi alım yapalım? Zahmet olmazsa kısa-orta ve uzun vade için detaylı bir analiz rica edebilir miyim? Emekleriniz için çok teşekkürler hocam saplıcakla kalın....

    YanıtlaSil
  2. Hocam iyi günler menderes için tecrübelerinize dayanarak bir yorum yapabilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MRB menderes teks..son dönemdedeki enerji yatırımlarından dolayı bilançosunu biraz bozdu bu yüzden fiyatlarda yatay eksi hareketler görünüyor..Firma full kapasite dünya markası İKEA ya nevresim yapiyor orta vade ve uzun vade için tutulabilir sıkıntı yok..hatta düştükce sabırla biriktirilebilir..

      Sil

Yazılara verilen cevaplardan haberdar olabilmek için, E-posta Yolu ile Abone Ol seçeneğine tıklayarak yapılan yorumların, E-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman, aboneliği iptal et bağlantısına tıklayarak o yazıya yapılan yorumların e-postanıza gelmesini engelleyebilirsiniz.