Cumartesi, Mayıs 16, 2015

ALCTL Teknik Analizi | 16.05.2015

borsaalctl




1.Grafikte olası fibonaci hedefleri gösterilmekte.

2.Grafikte ELLİOT teorisine göre dalga sayıları mevcut.

Elliot tekniğinde kalıplaşmış bazı kurallara göre mevcut durumu grafik üzerinde gösterdim.

a) Son durumda, 3. dalga içerisinde olan hissenin yükselişini Fibonacci ye göre ya 8.19 TL yada 11.43 TL'den sonlandırması söz konusu.

b) 4.Dalga düzeltme seviyesi hangi seviyeden gelirse gelsin, 2.Dalganın 4.40 dan 3.00 a kadar sert bir düzeltme yaptığını kabul edersek, 4. Dalga daha yumuşak bir düzeltme ile sonlanarak 5.Dalga yükselişine başlayacaktır.

5.Dalga şuanda analiz için erken diye düşünüyorum.

Not: Bu yazdıklarım tamamen bilimsel bir çalışmadır. Elliot uzmanı değilim, kabaca bir sayım sonucu çıkan sonuçtan ibarettir. Hiç kimseyi AL-SAT konusunda hele ki bu hissede etkilemek istemem.

Bol kazançlar..

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanın kişisel görüşlerine dayanmakta olup,mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.

İbrahim Akkaya kimdir?


ibrahimakkaya

2000 li yıllardan bu yana borsa üzerine kafa yoran, inandığı seyler uğruna muhteşem hatalar yapan biriyim.. 48 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. Borsa ile ilgili tecrübelerimi ve teknik analizlerimi paylaşmak için sizlere bu bloğu oluşturdum. Umarım severek takip edersiniz.


Sosyal medya hesaplarım

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazılara verilen cevaplardan haberdar olabilmek için, E-posta Yolu ile Abone Ol seçeneğine tıklayarak yapılan yorumların, E-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman, aboneliği iptal et bağlantısına tıklayarak o yazıya yapılan yorumların e-postanıza gelmesini engelleyebilirsiniz.