Perşembe, Mart 14, 2013

Toaso Analiz

Resim yazısı ekle
Hisse  için  11.00  TL fiyatlarda  blogta analiz yapmıştım.Bugün gelinen nokta 12.00 TL. Hisse son günlerdeki agresif hareketlerinden sonra dinlenmeye geçti.Bu durum graafiklerde FLAMA  oluşumu meydana getirdi.Bundan sonraki hedefi  üst kanal direnci ve formasyon hedefi 13.XX  olacaktır.

Bol kazançlar..
Daha  önce  paylaşmış olduğumuz grafikteki gibi  kanal  içerisindeki hareketlerini dünkü kapanışlada  kusursuz  tamamladı.Hedef fiyatı olan 13.10 görülerek kapanışını bu seviyelerden yaptı.Son durum  olarak 13.05 TL üzeri  iki kapanış yapmasını beklemek ..Bu seviyenin üzerinde kalırsa yeni hedef gündeme gelecektir.13.00 TL   altında yapılan kapanışlar ilk destek seviyeleri olan 12.50 li fiyatlara  geri çekilmesini gündeme getirir.






Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanın kişisel görüşlerine dayanmakta olup,mali durumunuz ile  risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir..


Bizi Takip Et

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanın kişisel görüşlerine dayanmakta olup,mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.

İbrahim Akkaya kimdir?


ibrahimakkaya

2000 li yıllardan bu yana borsa üzerine kafa yoran, inandığı seyler uğruna muhteşem hatalar yapan biriyim.. 48 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. Borsa ile ilgili tecrübelerimi ve teknik analizlerimi paylaşmak için sizlere bu bloğu oluşturdum. Umarım severek takip edersiniz.


Sosyal medya hesaplarım

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazılara verilen cevaplardan haberdar olabilmek için, E-posta Yolu ile Abone Ol seçeneğine tıklayarak yapılan yorumların, E-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman, aboneliği iptal et bağlantısına tıklayarak o yazıya yapılan yorumların e-postanıza gelmesini engelleyebilirsiniz.